Політична реклама

У центрі та на околицях Львова встановлюватимуть паркомати

1644 0
Низку вулиць у Львові обладнають паркоматами. Один паркомат обслуговуватиме 10 автомобілів.

Це робиться для того, щоб внормувати паркування в центрі та на околицях Львова, - повідомив заступник начальника управління транспорту Олег Вілюра.

Паркоматами обладнають такі вулиці: Широку, 85, Любінську, 104, Терлецького,  Величковського, 6, Коперника, 15, пр. Чорновола, 59, Крехівську, 23, Сахарова, 58-А, Промислову, 52, Кульпарківську, 230, Княгині Ольги, 108, Аеропорт ЦА.

Також, для туристичного транспорту паркомати встановлять на вулицях:  Кривоноса, 41, Пасічна, 8, Чернеча Гора, 1,  пл. Св.Юра, 5, пл. Старий Ринок, вул. Стрілецька, 10, вул. Кульпарківська, 230.

На відкритих вулицях, згідно з чинним законодавством, мають стояти паркомати, тому що така процедура облаштування паркувальних місць на відкритих ділянках доріг,  - пояснив Олег Вілюра.  

Облаштування паркувальних зон здійснюється для того, щоб розвантажити історичну частину міста від хаотичного паркування та внормувати паркування на околицях. 

У Львові вже працює перша паркувальна зона на вул. Валовій.  Незабаром, другий закритий паркінг в центрі Львова облаштують навколо ринку «Вернісаж».

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!