У церкві на Чернігівщині, де був штаб росіян, знайшли тіла закатованих українців

2724 0
Окупанти облаштували собі штаб у пам’ятці архітектури, Вознесенській церкві на Чернігівщині.
ДСНС України

ДСНС України

На Чернігівщині у церкві, де окупанти влаштували штаб, рятувальники виявляють тіла загиблих людей. Про це повідомляють у пресслужбі ДСНС України.

«Окрім боєприпасів, понівечених куполів з хрестами, сміття, що залишили російські військові, рятувальники знаходять і тіла людей. Кажуть, що це місцеві мешканці, яких розтріляли орки»,– йдеться у повідомленні.

Читайте також: Чому у XXI столітті люди здатні на таке насильство? Військовий капелан про путіна, росіян та Європу

Окупанти облаштували собі штаб у пам’ятці архітектури, Вознесенській церкві на Чернігівщині. Нині місцевість звільнена від російських військ. Українські рятувальники, піротехніки очищують територію та вилучають вибухонебезпечні предмети у звільнених селах Ягідне та  Лукашівка.

Нагадаємо, що напередодні українські захисники звільнили від російських окупантів два села у Чернігівській області – Лукашівку та Слободу. Владі вдалося привезти мешканцям цих сіл необхідну гуманітарну допомогу. Також українські військові звільнили три населені пункти Чернігівської області – Количівка, Ягідне, Іванівка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!