У ЦНАПах Львова на два тижні відкриють електронну чергу на отримання біометричних паспортів

4150 0
З 15-го липня у Львівських ЦНАПах відновлять електронну реєстрацію на виготовлення біометричних паспортів.
фото: ukurier.gov.ua

фото: ukurier.gov.ua

Через безвіз з ЄС мешканці Львова масово звертаються за виготовленням біометричних паспортів до Центрів надання адміністративних послуг Львова. Тому офіси перевантажені відвідувачами. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Запис через сайт вже розписано до 15-го липня, тому його відновлять на два тижні. В такому режимі запис на цю послугу триватиме найближчим часом. 

Зареєструватися на отримання біометричного паспорта можна буде з 15-го липня.

Читайте також: Як львів’янам отримати ID-паспорт. Інструкція

Мешканців просять з розумінням поставитись до ситуації, адже таку кількість людей, які хочуть виготовити паспорт зараз, ЦНАПи технічно не можуть обслужити.

«Ми розрахували, скільки людей може бути записано в кожен ЦНАП на дві робочі станції, враховуючи період дня і завантаженість. Так, на 1 день електронно на прийом можуть записатися близько 16 людей. Також видаємо ще близько 16 талончиків на кожен ЦНАП для живої черги тим, хто не має можливості записатися в електронній черзі. Проте видача готових паспортів відбувається постійно і тут немає жодних обмежень», – розповідає директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!