У ЦНАПах Львова протермінували видачу понад 4 тисяч паспортів

3732 0
Затримки пов'язані з великим попитом.

Через підвищений попит на виготовлення паспортів у ЦНАПах, є значні затримки їхньої видачі. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Станом на 6 листопада, враховуючи статистичні дані, є значне протермінування адміністративних послуг з оформлення, видачі та обміну паспорта громадянина України для виїзду за кордон, а також послуги з оформлення і видачі паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм вперше після досягнення 14-річного віку, суб’єктом надання яких є територіальні підрозділи ГУ ДМС у Львівській області.

Загальна кількість протермінованих заяв на отримання цієї послуги – 4 498», – зазначають в департаменті  адміністративних послуг Львівської міської ради.

Центри надання адміністративних послуг працюють в кожному районі Львова: на вул. К. Левицького, 67 (Личаківський і Галицький райони), пр. Червоної Калини 72а (Сихівський район), вул. М. Хвильового, 14а, вул. Т. Шевченка, 354  (Шевченківський район), вул. І. Виговського, 32 (Залізничний район) та вул. Ген. Чупринки, 85 (Франківський район).

Графік роботи:

понеділок-вівторок: 09:00 – 18:00 

середа – четвер: 09:00 – 20:00

п’ятниця: 09:00 – 17:00

субота: 09:00 – 16:00

Контакти: інформаційна довідка ЦНАП м. Львова: 297-57-95, е-пошта:  [email protected] ; сторінка ЦНАП м. Львова на сайті Львівської міської ради  http://city-adm.lviv.ua/services/


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!