У ЦНАПах Львова знову видають паспорти: хто отримає в першу чергу

3396 0
Львівські центри надання адміністративних послуг відновили роботу в повному обсязі.
Фото: dt.ua

Фото: dt.ua

У ЦНАПах Львова знову приймають людей, яким потрібно виготовити нові внутрішні та закордонні паспорти. Насамперед обслуговуватимуть тих мешканців, які подавали документи на паспорт ще у квітні. Процедура видачі та оформлення документів не змінилася, інформує Zaxid.net.

Читайте також: Усе, що треба знати про ID-паспорти у Львові. Питання та відповіді. Оновлено

«Ми здійснюємо перезапис всіх мешканців, які були записані у квітні місяці. Якраз ці три дні адміністратори центрів віддзвонюють наших мешканців, уточнюють зручний час прийому, необхідність такого перезапису і до кінця травня фактично розписана черга людей, які бажають отримати паспорт», – повідомила директорка департаменту адміністративних послуг Валентина Бартошик.

Читайте також: Електронна черга за ID-паспортом. Покрокова інструкція як зареєструватися у Львові

Від 1-го червня у ЦНАПах впровадять додаткові сервіси: львів'яни зможуть записатися на прийом через інтернет-сторінку міської ради.

Додамо, центри надання адміністративних послуг та паспортні сервіси по всій країні перестали працювати 6-го квітня. Державна міграційна служба пояснила перерву в роботі слідчими діями працівників СБУ, які вилучили обладнання в одного із операторів зв'язку.

Читайте також: Усе, що треба знати про оформлення закордонного паспорта у Львові. Питання і відповіді

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!