У львівській Ратуші запрацювала дитяча кімната

2599 0
Кімната працюватиме у будні дні з 9:00 до 17:00.
фото: ЦНАП/Facebook

фото: ЦНАП/Facebook

Сьогодні, 21 червня, у Центрі надання адміністративних послуг, що розташований у львівській Ратуші, відкрили дитячу кімнату, де відвідувачі ЦНАПу та міської ради зможуть безкоштовно залишати своїх дітей на кілька годин. Кімната працюватиме у будні дні з 9:00 до 17:00, пише Zaxid.net.

Кімнату облаштували на першому поверсі у кабінеті №117 поруч з відділом супроводу ОСББ. Щоб лишити дитину в дитячій кімнаті, батькам необхідно написати відповідну заяву у ЦНАПі. Одночасно перебувати в кімнаті можуть не більше семи дітей, при цьому кожна дитина – не довше двох годин. Приносити їжу у кімнату не можна.

Читайте також: У Львові відкриють новий дитсадок на 90 місць

За словами директорки департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентини Бартошик, у дитячій кімнаті можна залишати дітей віком від 3 до 7 років. З ними будуть працювати вихователі. Дитяча кімната облаштована камерами спостереження, зображення з яких виводиться на екран у ЦНАПі, таким чином батьки зможуть спостерігати за дітьми. Також батьки можуть залишитись у дитячій кімнаті разом зі своєю дитиною. Крім відвідувачів ЦНАПів, залишати своїх дітей тут зможуть також працівники мерії та депутати.

Нагадаємо, що дитячу кімнату у Ратуші збиралися відкрити ще минулого року.

Фото Центру надання адміністративних послуг

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!