У ЦНАПі на площі Ринок встановили сервіс для людей із вадами слуху

1937 0
Сервіс BeWaredConnectPro дає змогу відвідувачам з вадами слуху вільно спілкуватися з працівниками Центру надання адміністративних послуг.
фото: Марія Стахів

фото: Марія Стахів

У Центрі надання адміністративних послуг на площі Ринок встановили сервіс, який дозволяє відвідувачам з вадами слуху вільнос спілкуватися з працівниками ЦНАПу. Про це повідомляють на офіційній сторінці ЦНАПу у Facebook.

Сервіс BeWaredConnectPro встановили в рамках проекту «Інклюзивно-привітний ЦНАП». Додаток дає можливість спілкуватися з нечуючими і слабочуючими заявниками за допомогою онлайн-перекладача жестової мови або обміну миттєвими повідомленнями, в яких мова адміністратора перетворюється на текст, а текст, що друкує нечуючий, озвучується адміністратору.

Читайте також: Які доходи потрібно вказувати для отримання субсидії. Пояснення міністерства

Для користування додатком достатньо відсканувати спеціальний QR-код за допомогою свого смартфона та розпочати онлайн-чат з експертом. У випадку відсутності смартфона у заявника, передбачена можливість онлайн перекладу жестової мови через додаток, який встановлено на планшеті адміністратора.

Нагадаємо, що українцям дозволили обміняти паспорт на ID-картку.

Фото ЦНАП у Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!