У ведмежому притулку «Домажир» біля Львова буде двоє нових ведмедів. Фото

1803 0
Це конфісковані Мін’юстом тварини з Покровського звіринця.
Фото: Катерини Хорощак

Фото: Катерини Хорощак

Міністерство юстиції передасть у ведмежий притулок «Домажир», що біля Львова, двох бурих ведмедів, конфіскованих раніше у Покровському звіринці. Про це ідеться на сайті Мін’юсту.

Це ведмеді Потап та Аня. Учора працівники притулку почали транспортацію ведмедів. Вони розповідають, що Аня народилась у 2015 році і жила у Харкові у власника. Згодом її віддали у звіринець Покровська, де були настільки жахливі умови, що її разом з іншими тваринами конфіскували. Потому ведмедиця тимчасово перебувала у Запорізькому зоопарку.

А днями Міністерство юстиції вирішило передати безоплатно конфіскованих тварин туди, де вони зможуть жити у належних умовах. Раніше конфіскованих тварин продавали з аукціонів, але від цієї практики вирішили відмовитись.

Ще одного конфіскованого бурого ведмедя передадуть у Національний природний парк «Синевир», а гімалайську ведмедицю – міжнародному благодійному фонду «Збережи дикість». Окрім того, Мін’юст конфіскував трьох левів, які надалі житимуть у благодійному фонді «Нейтон».

Додамо, що кожен може підтримати ведмежий притулок Домажир пожертвою на утримання та ветеринарний огляд ведмедів. Зробити це можна за посиланням.

Фото: Ведмежий притулок Домажир/Фейсбук


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!