У Вербну неділю у Львові відбудеться «Свято вишиванки»

2955 0
Напередодні Великодніх свят, 5 квітня, у Львові на території ДЦ «НІКО-Захід» відбудеться «Свято вишиванки». Такий захід проводиться компанією вже не вперше.
фото: надали  організатори

фото: надали організатори

Гості свята матимуть можливість помилуватись прекрасним показом національних строїв відмагазину-салону «Мамина світлиця». До уваги присутніх також буде представлена виставка-ярмарок унікальних великодніх кошиків з лози, трикотажних виробів одягу з елементами вишивки, ексклюзивна виставка виробів з бісеру та виставка книг «Видавництво Старого Лева».

Учасники свята зможуть взяти участь у майстер-класах з виготовлення ляльок-мотанок, розпису писанок за різними технологіями від професіоналів прикладного народного мистецтва (декупаж, традиційні, фетр). А маленькі гості зможуть зробити собі до Великодня авторський сувенір.

Початок заходу – 5 квітня о 14:00.

Відпочити та підкріпити сили гості зможуть, поласувавши солодощами від партнера ПП «Степанків» та наливками від магазину-кафе «Наливки зі Львова».

Партнер свята: СК «ГРАВЕ УКРАЇНА».

Організатор «Свята вишиванки» – автомобільна компанія «НІКО-Захід» (офіційний дилер Fiat, Mitsubishi, Great Wall, Yamaha у Львівській області).

Детальнішу інформацію можна отримати за адресою: вул. Липинського 50Б, тел.29-89-555

®

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!