У вересні готелі Львова перевірять на пожежну безпеку

2203 0
Почнуть з «Гранд готелю».
groupshostels.com

groupshostels.com

ГУ ДСНС України у Львівській області оприлюднило графік перевірки готелів та закладів відпочинку і оздоровлення Львова та Львівщини на вересень 2019 року. Усього перевірки торкнуться понад 300 закладів, із них львівських – 72.

Читайте також: В Україні унормують вимоги до пожежної безпеки в багатоповерхівках

Перевірки розпочнуть уже завтра з «Гранд готелю» на проспекті Свободи. Також надзвичайники обстежать на дотримання правил пожежної безпеки готелі «Львів», «Ріус», «Асторія», «Наталія 18», «Цитадель», «Жорж», «Рейкарц», «Дністер», «Таурус» та інші.

У більшості з них, вказано в графіку перевірок від ГУ ДСНС Львівщини, є високий ступінь ризику.

Окрім того, обстеження проведуть у низці відпочинкових закладів і ресторанів, оздоровчих, спортивних і туристичних центрів. Також в переліку об'єктів для перевірки – будинок для убогих Львівської курії РКЦ.

Читайте також: Штори в міськраді теж легкозаймисті або Що буде з центром на Погулянці

Нагадаємо, раніше працівники ГУ ДСНС у Львівській області перевіряли на дотримання правил пожежної безпеки квест-кімнати у Львові, а також – громадські центри та дитячі заклади, як от дитячий та юнацький центр «Погулянка». Тоді виявили низку порушень, що керівники зобовязались усунути. Також перевіряли ТРЦ і храми.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!