Політична реклама

У вересні Львів очікує транспортний колапс

1369 0
У вересні у Львові очікують суттєві ускладнення для руху транспорту, а в центрі міста прогнозують сильні затори.

За словами директора «Львівавтодору», львів’яни повинні розуміти, що складними ділянками у місті залишаться вулиці, які ремонтуватимуться протягом осені. Це такі вулиці як Богдана Хмельницького, Коперника, Степана Бандери та Городоцька, пише Погляд.

Водночас у міському управлінні ДАІ поінформували: «Ми однозначно спостерігатимемо затори. Закономірно, що до 1 вересня у місті побільшає кількості транспорту. Буде складно», - прокоментувала речниця міського управління ДАІ Людмила Ліб, доповнивши:

«За аналізом, затори спостерігатимуться у центральній частині міста, адже перекритою залишатиметься така важлива артерія як вулиця Городоцька. Якщо будуть затори, то регулюватимемо у ручному режимі, намагатимемось зменшити навантаження», - пообіцяли у ДАІ.

За словами Людмили Ліб, наразі у ручному режимі регулюють рух транспорту на площі Митній, у центральній частині міста. 

«Справді, у вересні буде багато приїжджих людей. Тому доведеться продумувати свій маршрут руху у цей складний для міста час», - відмітила речниця ДАІ Львова.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!