Три гривні за квиток. Восени у Львові має подорожчати проїзд в електротранспорті

2884 1
Восени у Львові має подорожчати проїзд у трамваях і тролейбусах, а також зрости вартість місячних карток.
фото: www.ukrainetogo.com

фото: www.ukrainetogo.com

Як розповів у коментарі для Tvoemisto.tv речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, підприємство готується до того, аби виконати рішення про підвищення вартості проїзду в трамваях і тролейбусах до 3-х гривень (пільговий – 1,5 грн). Замовлення на виготовлення нових квитків направлено в друкарню.

«Із місячними картками поки що ситуація складніша, – додав речник. – Остаточного затвердження розрахунків ще немає. Тож у вересні картки продаватимуть за чинним тарифом (70 грн і 100 грн, – авт.) Імовірно, що із жовтня вартість зміниться. Чи буде це 140 і 230 гривень, як ми пропонували, чи буде 150 гривень (на трамвай і тролейбус разом) – ще говорити рано. Ми подали наші пропозиції і обрахунки до міської ради. Чекаємо рішення».

Читайте також: У Львові хочуть запровадити триденні квитки на трамваї і тролейбуси

Додамо, що підняття тарифу на проїзд та зміну вартості місячних карток має погодити виконавчий комітет Львівської міської ради. За словами Івана Бондара, найбільш імовірно, що це відбудеться вже у вересні.

Нагадаємо, у Львові мають прийняти кінцеве рішення щодо подорожчання проїзду в електротранспорті до 3 гривень, яке нещодавно підтримали на громадських слуханнях. Тоді під час доповіді заступник з економіки директора «Львівелектротрансу» Олексій Зварич пояснив, що такий тариф є компромісним із міською радою варіантом. Його запровадження дозволить підприємству бути майже не збитковим. 

Юлія Сабадишина


Читайте також:
23 Серпня, 2017 14:46
Не важливо А може варто з пенсіонерів брати 50% вартості і все буде Ок??
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!