Політична реклама

У вересні у Львові пройде Ярмарок дитячого дозвілля

1133 0
6-8 вересня у Львівському палаці мистецтв вже вдруге у нашому місті відбудеться найбільше свято для юних львів’ян – Ярмарок дитячого дозвілля. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Цьогоріч на одному майданчику центри творчості, клуби та гуртки презентуватимуть львів’янам свою роботу. Протягом трьох днів організатори дитячих гуртків, керівники клубів, танцювальні колективи, вокальні ансамблі проводитимуть майстер-класи, показові виступи, презентації для дітей, батьків та всіх відвідувачів Ярмарку.

Як зазначають організатори, основною метою заходу є зацікавити дітей відвідувати гуртки, а також показати батькам місця, де їхні діти можуть цікаво проводити вільний час та розкривати свої таланти.

"Минулого року Ярмарок дитячого дозвілля відвідало більше 10 тисяч батьків і дітей. Як виявилося, львів’янам потрібен такий захід, оскільки саме тут можна було відразу побачити яких результатів може досягти дитина, відвідуючи гуртки. Крім того, за підсумками опитування, чимало мешканців не знали, що недалеко від їх помешкання діють міські клуби чи центри творчості. На цьогорічному Ярмарку львів'яни зможуть ознайомитися з роботою понад 200 гуртків різного спрямування: від художнього, вокального, хореографічного до технічного, природничого чи туристичного", - повідомила Ольга Каспришин, координатор Ярмарку від Львівської міської ради.

Крім того, у вересні буде виданий «Довідник дитячого дозвілля» з детальною інформацією про гуртки усіх спрямувань, які діють у Львові. Першими довідник зможуть безкоштовно отримати відвідувачі Ярмарку дитячого дозвілля.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!