Політична реклама

У вересні вулиці Січових Стрільців та Пекарська у Львові стануть проїзними

1512 0
Дві вулиці, які зараз завершують ремонтувати, у вересні відкриють для проїзду транспорту.

Йдеться про вул Січових Стрільців та вул Пекарську, повідомляє прес-служба Львівської міськради. Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, є проблеми з оплатою коштів через казначейство – місто не може провести 27,5 млн грн співфінансування з Європейським банком.

На початку вересня закінчать вкладати бруківку на вулицях Січових Стрільців та Пекарській, після чого дорога має деякий час відстоятись і у вересні ці ділянки вже будуть проїзними.

Також роботи ще ведуться на вулицях Коперника, Богдана Хмельницького та Городоцькій. Ремонти проводять за кошти Європейського банку. Також є частина грошей міста Львова - з бюджету було виділено 27,5 млн грн. Зараз не бачимо тих темпів, які б мали бачити, тому що казначейство не проплачує міську частину. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!