У Верховній Раді підтримали пропозицію нагородити Блаженнішого Святослава орденом «За заслуги»

2984 0
«За» проголосували 274 народних депутатів України.
Risu.org.ua

Risu.org.ua

На офіційному веб-порталі Верховної Ради України оприлюднили поіменне голосування щодо нагородження Орденом «За заслуги» III ступеня Блаженнішого Святослава. Ініціативу підтримали більшість народних обранців України. Про це повідомляє пресслужба Київської архиєпархії УГКЦ.

«За» проголосували 274 народних депутатів України, проти: 0, утрималися: 19, та не голосували: 38.

Додамо, що від початку запровадження в Україні карантинних заходів Глава УГКЦ відповідально поставився та звернувся до вірян з проханням обмежити відвідування храмів, запровадивши онлайн-трансляцію Богослужінь.

Читайте також: Блаженніший Святослав: Бути собою – це бути справжнім

А 14 квітня 2020 року Блаженніший Святослав створив Антикризовий Центр УГКЦ та запропонував всі Церковні об’єкти Української Греко-Католицької Церкви для потреб медичних працівників. В тому числі для обсервації медиків передали Патріарший дім у Львові.

Для довідки

Орден «За заслуги» III ступеня –– державна нагорода України для відзначення видатних заслуг громадян в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській та інших галузях суспільної діяльності. Орден «За заслуги» має три ступені. Найвищим ступенем ордена є I ступінь. Нагородження орденом «За заслуги» громадян України відбувається послідовно, починаючи з III ступеня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!