У Верховній Раді з’явилася дитяча кімната

2449 0
Відтепер батьки, які працюють у Верховній Раді, зможуть залишити своїх дітей у дитячій кімнаті, де за ними наглядатимуть няні.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Про це на своїй сторінці у facebook написала Народний депутат України Світлана Заліщук: «Перші мами прийшли цікавитися, чи витримають ці стіни майбутнє українське покоління. Парламент олюднюється»

 

 

У парламенті відкрилася дитяча кімната. З 9 до 18 працюватиме няня, яка доглядатиме за дітлахами депутатів і працівників...

Posted by Svitlana Zalishchuk on 29 октября 2015 г.
 

Читайте також: 19 дружніх до дітей закладів харчування у Львові. Перелік

Голова ВР Володимир Гройсман відзначив, що залишити дітей там зможуть всі ті, хто має право перебувати в приміщенні Верховної Ради. От тільки поки що дитяча кімната може прийняти лише 14 дітей. Зате батьки зможуть спостерігати за дітьми онлайн.

 

 

Сьогодні разом з жінками-депутатами офіційно відкрили дитячу кімнату у Верховній Раді. Тепер кожен співробітник або відв...

Posted by Volodymyr Groysman on 29 октября 2015 г.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!