Україна і Франція зіграли внічию у відборі до чемпіонату світу-2022

1172 0
Це був п'ятий матч збірної України у відборі, в якому команда зіграла внічию.
Фото: АР

Фото: АР

Сьогодні, 4 вересня, збірна Україна з футболу продовжила відбір на чемпіонат світу-2022. Свій поєдинок команда зіграла проти чинних чемпіонів світу – команди Франції.

Гра відбулася на столичному НСК «Олімпійський».

Це була друга зустріч команди України з французами у відбірковій частині на чемпіонат світу-2022. Перший матч команди провели у березні 2021-го - тоді збірна України з футболу змогла зіграти внічию проти французів.

Перший гол сьогоднішнього матчу на 44-ій хвилині забив український футболіст Микола Шапаренко, який своїм ударом з-за меж штрафного вивів Україну вперед. 

Однак, перемогу українцям втримати не вдалося, і наступний гол забив французький футболіст Антоні Марсьяль на 50-ій хвилині. 

Додамо, що відбірковий турнір ЧС-2022 збірна України завершить поєдинками у Фінляндії, який відбудеться 9 жовтня, та з Боснією і Герцеговиною – 12 жовтня та 16 листопада відповідно.

Читайте також: Збірна України втратила перемогу у матчі з Казахстаном

Нагадаємо, що напередодні збірна України також зіграла внічию з Казахстаном. Матч завершився з рахунком 2:2. У такий спосіб збірна України із 4 очками залишилася на другій сходинці у групі D.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!