У відділах міграційної служби у Львові з’явились термінали для оплати послуг

5211 0
Виготовлення паспортів та інші послуги міграційної служби у Львові тепер можна оплатити безпосередньо у місці його видачі. У всіх районних відділах Державної міграційної служби у Львові, окрім Личаківського району, вже встановлено термінали для оплати послуг.
Фото: charivne.info

Фото: charivne.info

Головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ ГУ ДМС у Львівській області Світлана Хитрова розповіла tvoemisto.tv, що наразі термінали є у п’яти районних відділах ДМС – окрім Личаківського, оскільки вирішується питання про переїзд останнього в інше приміщення.

Також такий термінал встановлено на першому поверсі головного управління ДМС у Львівській області – на вул. Руданського, 3. Про це повідомив кореспондент tvoemisto.tv.

«Це дуже зручно для людей, адже всі оплати, які вони роблять, потрапляють на наші рахунки того ж дня. Це зроблено для того, аби люди не бігали по банківських відділеннях, аби могли безпосередньо на місці оплатити послуги», – сказала Світлана Хитрова.

Феодосія Бачишин, представниця банку «Авант», який встановив термінали, розповіла tvoemisto.tv, що, в першу чергу, зручність терміналів полягає у тому, що не доводиться стояти у черзі до каси. Вона надає консультації та допомагає провести оплату послуг, оскільки термінал не видає решти.

«Термінал на Руданського працює вже другий місяць. Бувають люди, яким доводиться оплатити доволі значні суми – кілька тисяч гривень. Важливо, аби їм хтось допоміг чи проконсультував при потребі», – пояснює вона.

Адреси територіальних підрозділів служби у Львові та області.

Послуги, які надає служба: виготовлення внутрішніх та закордонних паспортів, дитячих проїзних документів, послуги щодо набуття громадянства, реєстрація/зняття з реєстрації місця проживання/перебування, документування іноземців та осіб без громадянства, отримання дозволу на імміграцію, послуги для осіб, що звертаються за захистом в Україні тощо.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!