У вільний доступ виклали 11 дитячих аудіокнижок від сучасних українських письменників

2061 0
Добірка книжок розподілена за віковими групами та орієнтована на читачів від дошкільного до старшого шкільного віку.
фото: enguide.ua

фото: enguide.ua

Створені в межах проєкту «#Слухатисерцем» дитячі аудіокнижки сучасних українських письменників виклали у вільний доступ. Про це повідомяють на сайті Читомо з посиланням на організаторів проєкту. 

Добірка книжок розподілена за віковими групами та орієнтована на читачів від дошкільного до старшого шкільного віку. Завантажити аудіовидання можна на сайтах партнерів проєкту: видавництва «Ранок» та онлайн-бібліотеки для людей з вадами зору «Ліхтар».

Читайте також: Для приємних і солодких снів. Львівський театр ляльок започаткував вечірні казки на ніч

Крім того, діти та їхні батьки можуть знайти посилання на віртуальну аудіобібліотеку завдяки QR-кодам, розміщених на обкладинках друкованих книжкових видань.

До бібліотеки «Голоси книжок» увійшли:

 

Голоси героїв дитячих книжок озвучували професійні актори та радіоведучі, серед яких: В’ячеслав Гиндин, Михайло Озеров, Оксана Стеценко, Ганна Оцупок, Ірина Кошманова, Сергій Крижненко, Олег Дідик та інші.

Читайте також: Львівське подружжя отримало золото за найкращі ілюстрації до книги

За інформацією команди проєкту, це перший випадок, коли в Україні дитячі аудіокнижки вийшли у світ одночасно з паперовими версіями. Реалізувати це вдалося завдяки підтримці Українського культурного фонду.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!