Від російських ракет у Вінниці загинули троє дітей

1707 0
Поліція вже встановила особи 19 із 23 загиблих внаслідок ракетних ударів по Вінниці.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

Вчора, 14 липня, внаслідок ракетного обстрілу росіянами центру міста Вінниця загинули 4-річна дівчинка та двоє хлопчиків, ще четверо дітей отримали поранення. Про це повідомив Офіс генерального прокурора

Зазначимо, що поліція встановила особи 19 із 23 загиблих внаслідок ракетних ударів по Вінниці. 

«Поліція ідентифікувала 19 із 23 загиблих внаслідок ракетних ударів по Вінниці. Серед жертв Росії троє дітей: 4-річна дівчинка та двоє хлопчиків 7 та 8 років. Один із хлопчиків у момент атаки проходив обстеження у медичному центрі. Він загинув разом із мамою. Інший чекав дядька в припаркованому авто та потрапив у вогняну пастку. Родича цього хлопчика відкинуло вибуховою хвилею, нині він госпіталізований»,  — повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко

Додамо, що 14 родичів безвісти зниклих осіб здали свої біологічні зразки. Фахівці вже провели більше 200 співставлень виділених ДНК-профілів.

Читайте також: Через удар по Вінниці загинуло 20 людей, ще 52 – поранені

У російському міністерстві оборони через день після ракетного удару по Вінниці офіційно заявили, що окупанти свідомо били по цивільних об’єктах міста.

«Вчора високоточними ракетами «Калібр» було завдано удару по гарнізонному будинку офіцерів у Вінниці — там у цей момент проходила нарада командування українських ВПС із представниками іноземних постачальників озброєнь», — цитує УП.

Нагадаємо, 14 липня, російські війська завдали удару по цивільній будівлі та культурному центрі у місті Вінниці. Внаслідок ракетного удару загинули понад 20 людей, поранення отримали десятки, багато з яких перебувають у важкому стані. Також, через ракетний удар по Вінниці загинув учасник команди львівської співачки Роксолани. 

Станом на вечір кількість жертв становило 23, у лікарнях перебуває 64 особи, 5 – у критичному стані. 

Додамо, що у Європейському союзі заявили, що усіх винних у варварському обстрілі Вінниці та вбивствах мирного населення в інших містах притягнуть до відповідальності. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!