Політична реклама

У вівторок львів'ян запрошують на Music Box Love Party

1776 0
Музичний телеканал «Music Box - Україна» запрошує 12 лютого на грандіозну вечірку до Дня Св. Валентина у Палаці спорту «Україна» у Львові. Про це "Твоє місто" повідомили організатори.

В рамках масштабного святкування в Палаці спорту «Україна» виступатимуть відомі виконавці - гурти DZIDZIO, REAL O, ДіО.фільми, Mirami та співачка Ольга Юнакова. А завершальним акордом цього приємного вечора стане насправді драйвовий діджей-сет від харизматичного Сані Димова (Київ, DJFM).

На гостей вечірки чекатимуть численні сюрпризи та розіграші подарунків серед тих, хто принесе валентинки для своїх коханих. Всіх, хто знайшов свою половинку й хто тільки шукає, хто сміливо висловлює свої почуття й хто поки що не наважується це зробити, хто любить це життя так само натхненно й пристрасно, організатори події запрошують приєднатися свята Кохання.

12 лютого, Палац спорту «Україна». Початок о 19:00. Вартість квитків - від 50 до 150 грн.

Квитки на вечірку можна придбати в мережі квиткових кас kasa.in.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!