Політична реклама

У вівторок студенти зможуть безкоштовно відвідати Львівську філармонію

1133 0
Свято закоханих продовжиться у Львівській філармонії у вівторок, 18 лютого, на концерті «Музичний відпочинок».

Слухачі зможуть приємно провести час, послухавши понад 30 коротких класичних мелодій-мініатюр у виконанні Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова», інформує прес-служба Львівської міськради.

«Справжнім подарунком концерт стане для студентів, адже на ньому діятиме акція, за якою 100 студентів, пред’явивши свій студентський квиток, безкоштовно відвідають концерт. Така акція, має на меті продовжити щасливу мить закоханості для студентів, адже класична музика виражає справжні почуття, велику гаму емоцій в світосприйнятті. Це для людини є своєрідною формою діалогу для відкриття власних переживань», - розповів Ростислав Бурко, директор Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова».

У концерті оркестр виконає класичні мелодії, зокрема прозвучать твори Моцарта, Вівальді, Штрауса, Брамса та сучасного композитора Йоахима Андерсона. Особливою родзинкою концертної програми буде виступ блискучого віртуоза Ігоря Мацелюха, який гратиме на унікальному інструменті – флейті Пана.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!