У війні з Росією загинув 33-річний вчитель історії зі Львівщини

6531 0
33-річний Іван Макар пішов на війну добровольцем.
Фото: Микола Сенейко

Фото: Микола Сенейко

У російсько-українській війні загинув Іван Макар зі села Торчиновичі, що біля Старого Самбора. 33-річний вчитель історії Стрілківського ліцею пішов добровольцем захищати рідну державу. Поліг у боротьбі з окупантами на Луганщині. Про це повідомило місцеве видання «Голос Прикарпаття».

Читайте також: На Львівщині попрощалися з 22-річним воїном, який загинув внаслідок обстрілу Яворівського полігону

«Хто ходив на його уроки – достеменно знає, чому ми не брати з росіянами. А тепер колишні учні Стрілківського ліцею пересвідчилися, що їхній вчитель історії Іван Макар розповідав їм правду. Війною нацист путін хоче поневолити українців, а їхній педагог став воїном-миротворцем – на Луганщині захищав свою сім’ю, всю Україну. Куля, на жаль, сліпа. Його смерть – це чергова жертва, заплачена за наше завтра, рана для родини, зболеної України», – йдеться у повідомленні.

У загиблого Героя залишилися дружина Софія та двоє синочків – 2-річний Остап та 4-річний Матвій.

Фото видання «Голос Прикарпаття»



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!