У військовому госпіталі у Львові підготували резервні ліжка

2544 0
Максимальна кількість ліжкомісць у медзакладі – 675.

У військово-медичному клінічному центрі Західного регіону, що на вул. Личаківській, 26 у Львові, максимально вивільнили ліжкомісця на випадок вторгнення Росії та потреби у наданні екстреної допомоги бійцям та населенню. Станом на сьогодні у медзакладі перебуває лише 75 пацієнтів, водночас 600 ліжок залишаються у резерві. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила начальниця відділення анестезіології, реанімації та інтенсивної терапії військового госпіталю Ольга Зачепа.

«Ми підготували заклад до такого випадку, якщо потрібно буде надати допомогу більшій кількості населення, тому ми готові в будь-який момент. Максимальну кількість людей, яких можна було виписати, ми виписали. Не госпіталізуємо планових пацієнтів, тільки за ургентними показами. Заклад є спроможним до надання допомоги. Загалом наш ліжковий фонд становить 675 ліжок», – каже вона.

Читайте також: У Львівському військовому госпіталі – новий керівник

Із її слів, упродовж періоду з 2014 року госпіталь надав допомогу великій кількості бійців. Тоді, на початку війни з Росією, був період, коли наповненість лікарні додавалася до спроможності прийняти певну кількість хворих.

Нагадаємо, у військовому госпіталі у Винниках планують масштабну реконструкцію. Тут відремонтують та добудують два корпуси, також збудують вертолітний майданчик.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!