У військовому госпіталі у Львові з’явиться басейн та реабілітаційне відділення

3075 0
У Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону у Львові лікуються 170 бійців, поранених у зоні АТО. З них 11 – важкохворі.
Фото: rsmile.ru

Фото: rsmile.ru

Про це 17 вересня на брифінгу повідомив начальник військово-медичного центру Іван Гайда. З його слів, відділення центру заповнені, загалом тут лікується близько 700 осіб.

Іван гайда повідомив, що у військовому госпіталі облаштовують відділення відновного лікування та реабілітації. Передбачається створення басейну для реабілітації хворих з травмами опорно-рухового апарату.

 «Весь колектив центру працює в напруженому режимі, особливе навантаження припадає на хірургів та анестезіологів», – розповів Гайда.

Допомогти з лікуванням поранених вояків львівським медикам зголосилися допомогти медики з Польщі, Австрії та інших країн Європи зголосилися допомогти у цьому процесі. Зокрема, найближчим часом австрійські та львівські хірурги спільно оперуватимуть важкопораненого бійця.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!