У всіх районах Києва з’являться квіткові композиції, присвячені війні

1575 0
Перша така композиція вже з'явилася у столиці.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

У кожному районі столиці будуть створені композиції з квітів, пов’язані з війною. Перша вже є у Дніпровському районі міста. Про це повідомляє КМДА. 

«У кожному районі Києва з’явиться квіткова композиція, що символізуватиме незламний дух українського народу під час війни. Першою такою композицією є знаменита марка з зображенням українського військового на фоні російського корабля. Це панно розміром 14 на 4,5 метри, сформоване із декількох тисяч квітів різних сортів біля станції метро «Лівобережна», – пояснюють у відомстві. 

Читайте також: Цього року «Ніч музеїв» відбудеться у Києві, Львові та Харкові. Програма заходів

У КМДА додають: усі комунальні служби міста працюють у штатному режимі. Попри воєнний стан та складну економічну ситуацію у столиці працює майже 700 озеленювачів, які прибирають парки, проводять весняний догляд за рослинами, видаляють аварійні та сухостійні дерева і висаджують нові. 

Нагадаємо, у Солом’янському районі Києва з’явився мурал, присвячений заводу «Азовсталь». Мурал розташований на стіні навпроти будинку по вулиці Протасів яр, 39. Його розмір складає приблизно 3×15-17м, на малюнку зображені герб та прапор України, написи «Незламні» та «Азовсталь».

ТЕГИ: київ, війна

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!