Політична реклама

У всіх районах Львова зараз ремонтують 9 вулиць

1326 0
Сезон ремонтів у Львові триває. Відновлюють міжквартальні та прибудинкові дороги. Станом на сьогодні ремонтні роботи проводяться на 9 вулицях міста. У планах – ще 5. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

У Галицькому районі зараз тривають ремонтні роботи на пл. Св Теодора, вул. Винниченка. Їх планують закінчити до Дня Незалежності. Перемощують бруківку і на вул. Коперника, триватимуть роботи до початку вересня. Також ремонтують вул. Тарнавського. Цього року заплановано роботи і на вул. Лисенка.

Личаківська районна адміністрація проводить ремонт вулиць Архипенка та Пекарської.

У Франківському районі тривають ремонті роботи на вул. Залізняка, їх планують завершити до Дня Незалежності, і вул. Коновальця, яку закінчать у вересні.

Шевченківська районна адміністрація з кінця серпня планує розпочати ремонт вул. Жовківської.

У Сихівському районі з вересня планують ремонтувати вул. Навроцького і Пимоненка.

На серпень також заплановано продовжити роботи на вул. Пасічній, тут потрібно покласти ще 3-тій шар асфальту, також роботи тривають на вул. Богданівській.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!