Політична реклама

У вузах Львова оприлюднили списки рекомендованих на місця державного замовлення

1635 0
Поки що вишi назвали iмена тих, кого готовi прийняти на мiсця державного замовлення. Та якщо рекомендованi абiтурiєнти не подадуть оригiнали документiв, своє право вчитися за кошт держави можуть втратити.

 Часу подати оригiнали документiв абiтурiєнти мають небагато. До 13 години 4 серпня приймають оригiнали документiв, - зазначив Олег Бовгира, вiдповiдальний секретар приймальної комiсiї ЛНУ iм. I.Франка.

Той, хто не принесе необхiднi папери, втрачає шанс навчатися на бюджетi. Якщо всi державнi мiсця пiсля цього не будуть заповненi, проведуть  другу "хвилю" зарахування - з-пiд червоної лiнiї по рейтингу абiтурiєнти потрапляють нагору рейтингу i заповнюють вiльнi мiсця.

Новий список буде оприлюднений 5 серпня, пiсля цього оригiнали документiв чекають вiд тих, кого рекомендували до зарахування у другому списку. Якщо ж i тодi не заповнять мiсця держзамовлення, то проведуть ще одну "хвилю" - 8 серпня. А 11 серпня всi бюджетники повиннi бути зарахованi на навчання.

Кожен виш оприлюднює списки на стендах, на своєму сайтi та в iнформацiйнiй системi "Конкурс", - каже Олег Давидчак, вiдповiдальний секретар приймальної комiсiї НУ "Львiвська полiтехнiка".

Так абiтурiєнтам зручнiше себе шукати, i вони можуть оперативно донести оригiнали документiв, які вже активно приймають.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!