У Винниках горіла одна з будівель футбольної академії. Фото

4335 0
Причини пожежі наразі встановлює поліції Львівської області.
фото: укрінформ

фото: укрінформ

Сьогодні, 8 квітня, вночі загорілась одна з будівель «Академії футболу», яку зводять навколо Винниківського озера. За даними пресслужби Головного управління ДСНС України у Львівській області, вогонь знищив дах на площі 800 кв. метрів.

«Повідомлення про пожежу надійшло вночі, о 02:42. Пожежа сталася на горищі трьохповерхової цегляної будівлі незавершеного будівництва, критої металопрофілем, розміром 50×30 м», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Фірма Козловського звела приватний пологовий на Раппопорта. Чи є тут відхилення від проєкту

Пожежу локалізували о 04.11, а ліквідували о 04.28. Фото і відео з загорання опублікувала Варта1. Причини пожежі наразі встановлює поліції Львівської області.

Нагадаємо, що ТОВ «Академія футболу» зареєстроване у Винниках, а його засновниками є кільканадцять компаній, бенефіціарами є депутат Львівської облради від «Європейської солідарності», президент футбольного клубу «Рух» Григорій Козловський та його дружина Юлія Козловська.

«Академія футболу» на початку 2020 року придбала у Винниківської міськради ділянку навколо Винниківського озера за 17,5 млн грн. Зараз там триває активне будівництво і має з’явитися відпочинковий комплекс та тренувальна база для футболістів. Саму водойму спустили, а з одного боку провели рубку дерев.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!