У Винниках проводять обшуки на тютюновій фабриці

9991 6
Обшуки пов’язані із виробництвом контрабандних сигарет на цьому підприємстві.
Фото: UA:Львів

Фото: UA:Львів

У Винниках на тютюновій фабриці проводять обшуки. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич.

Він зазначає, що працівники фабрики не можуть потрапити на роботу, а перевірку правоохоронні органи проводять від учора, 3 липня. Проїзд біля фабрики перекрили.

Як повідомляє Zaxid.net із посиланням на власні джерела, обшуки проводить СБУ спільно з працівниками центрального апарату Держбюро розслідувань.

У прес-службі УСБУ у Львівській області Tvoemisto.tv повідомили, що їхні підрозділи не проводять ніяких дій території Львівської тютюнової фабрики. Як повідомляє UA:Львів, обшуки пов’язані із виробництвом контрабандних сигарет на цьому підприємстві.

За даними системи Youcontrol, ПП «Львівська тютюнова фабрика» належить Сергію Пономареву та Андрієві Чорному. До 2016 року серед засновників фабрики був також львівський бізнесмен та депутат Григорій Козловський.

Додамо, що днями ДБР вилучила на Закарпатті найбільшу партію контрабандних сигарет в історії України. Тютюнову фабрику у Винниках неодноразово звинувачували у контрабанді цигарок. На фабриці ці звинувачення заперечували.

Фото UA:Львів


Читайте також:
6 Липня, 2019 14:16
666 ... от що насниться , те й "ловлять" ... на добраніч ...
6 Липня, 2019 14:14
666 ... та воно ті свої "очі" навіть і не відкривало ... нема коли ... то "мінерів" ловлять , то "російських шпигунів" ...
6 Липня, 2019 09:20
Гість Всі села насичені цигарками Львівської тютюнової, з-під прилавку продаються Marvel з акцизною маркою duty free. Цікаво за скільки СБУ закриє очі на цю справу.
4 Липня, 2019 15:29
666 ... отакий ось конкретно "чесний" вже й сюди зайшов ... полякати чи що ? ... скромнішим треба бути ...і тихішим ...
4 Липня, 2019 15:12
Андрій Ви просто завидні люди!бо хтось побудував, а ви ні. А як заберуть фабрику то вам з цього легше не буде. Тому краще щоб все-таки наші керували і кошти вкладаються у Львові. Бо буде керувати пінчук то не будете навіть дороги мати у винниках
4 Липня, 2019 14:49
666 ... біля цього "корита" половина Винників побудувалася ... та крадуть в Україні тільки "вони" ... тому і виникло у тієї , ну дуже чесної , половини(не менше ніж) Винників щире здивування -- " ..а от нас за що ?.." ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!