У Винниках публічно утилізовують 14 тонн алкоголю. Відео

3080 2
Утилізований алкоголь відвезуть на очисні споруди.

У Винниках публічно утилізовують 14 тонн алкоголю вартістю 4 млн гривень. Про це повідомили у Мінюсті.

37 тисяч пляшок вилучили під час конфіскації незаконно виготовлених алкогольних напоїв, які не відповідають вимогам ДСТУ та обклеєні невідповідними акцизними марками. Йдеться про підроблену горілку марок «Чарка золота», «Чарка срібна», «Золота пшеничка», «Лісова пісня», «Велика княгиня Ольга», «Великий князь Мономах», «Синяя лошадь», «Будьмо», «Забава», «Рідна столиця», «Максимум», яку зберігали на складах.

«Сьогодні ми знищуємо майже 14 тонн конфіскованих алкогольних напоїв, які були виготовлені незаконно. Це найбільша в історії України публічна утилізація алкоголю. Невідомо, які наслідки мало б потрапляння такого "самопалу" на прилавки магазинів», – сказав міністр юстиції Денис Малюська.

Ці 37 тисяч пляшок ще у 2014 році вилучили на Хмельниччині. Алкоголь виливають у спеціальні бочки та додають підфарбовувач. Після цього їх відвезуть на очисні споруди.


Читайте також:
26 Лютого, 2020 15:04
Ростислав Україна - країна шизофреніків - до Верховної Ради обирають зрадників і колаборантів, найнебезпечнішою професією не є військовий, а полиці в магазинах продовольчих товарів заповнені алкоголем, який спотворює людську подобу, завдяки якому українські тюрми переповнені в'язнями, що скоїли важкі і особливо важкі злочини. Всіх все влаштовує. Як не мудруй діагноз влучний.
26 Лютого, 2020 13:54
? У Львові , такої, навіть, і не зустрічалося. Що то за такі "марки".?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!