На правах реклами

У Винниках відкрили першу франчайзингову аптеку «D.S.»

3296 0
Розпочала роботу перша франчайзингова аптека «D.S.» у м. Винники, яка надаватиме послуги цілодобово.
фото: apteka-ds.com.uа

фото: apteka-ds.com.uа

У місті Винники за адресою вул. Галицька, 18 відкрили першу франчайзингову аптеку «D.S.». «Це 114-та аптека у нашій мережі і перша франчайзингова аптека «D.S.». Вона працюватиме цілодобово. Ми продовжуємо активно розвиватися і запрошуємо до співпраці», – зазначили в компанії.

Читайте також: Бути ближчим до клієнта: як вдосконалюють обслуговування у львівських аптеках?

Переваги франчайзингу з «D.S.»:

  • Робота під вже відомою споживачам торговою маркою – а значить менше ризиків, добра впізнаваність аптеки, позитивний імідж і стійка конкурентна позиція.
  • Можливість зберегти існуючий бізнес і значно покращити його керованість та фінансові результати (до +150% виторгу завдяки оптимізації товарних залишків і цінової політики та +50% і більше чеків завдяки вигідній програмі лояльності для постійних клієнтів).
  • Для рішучих підприємців-початківців – реальна можливість швидко розпочати власний аптечний бізнес, опираючись на багаторічний досвід успішного бренду
  • Вигідна і гнучка фінансова модель співпраці – а отже, швидка окупність інвестицій і впевненість у рентабельності вашого бізнесу.
  • Підтримка в процесі роботи готовими управлінськими рішеннями у сфері товарообігу, ціноутворення, реклами, мотивації і навчання персоналу («самостійний, але не один»).

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!