У Винниках вперше в Україні відкриється Концертна зала Мирослава Скорика

1945 0
Вперше в Україні у Винниках на базі актової зали СШ 29 відкриється Концертна зала Мирослава Скорика.

Винниківська міська рада спільно з Львівською обласною філармонією та Управлінням освіти ЛМР відкриють у Винниках Концертну залу Мирослава Скорика. Це стане наступним кроком проекту «Львівська філармонія у Винниках», який діє з 2016 року.

На базі оновленої актової зали школи № 29 створено культурно-концертний майданчик. Він буде відкритим для громади Винник і стане привабливим місцем для проведення культурних заходів. Вперше в Україні приміщення школи стає громадським простором.

Читайте також: Молодих артистів запрошують до участі у Святі музики 

Залу відкриватиме Інавгураційний концерт «Джазова прогулянка у Винниках з Мирославом Скориком» за участі самого маестро і відомих музикантів Оксани Рапіти, Мирослава Драгана та Камерного оркестру «Академія».

Концертна зала Мирослава Скорика створена, щоб збагатити дозвілля винниківчан, наблизити якісний культурний продукт до мешканців маленьких містечок і сіл, створити традицію відвідування концертів якісної музики у провінції і розширити концертну географію Львівської філармонії. Це децентралізація культури в дії.

Концерт-відкриття Зали Мирослава Скорика відбудеться 9 червня о 18:00 у залі СШ 29 за адресою Винники, вул. Сухомлинського, 6.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!