У Винниках встановили камери фіксації швидкості авто

2635 0
Відеокамери вносять в спеціальну базу номерні знаки автомобіля та іншу необхідну інформацію.
Фото: Винниківська міська рада

Фото: Винниківська міська рада

На центральній вулиці у Винниках встановили знаки радіолокаційної швидкості руху авто. Про це повідомили у Винниківській міській раді.

Читайте також: Як зробити наші дороги безпечнішими

Знаки та дві камери встановили на вулиці Галицькій. Відеокамери вносять в спеціальну базу номерні знаки автомобіля та іншу необхідну інформацію. Зазначається, що знаки сприятимуть безпеці мешканців і самоконтролю водіїв.

«Знаючи час в’їзду та виїзду, відстань та максимально дозволену швидкість, система автоматично визначає середню швидкість машини на цій ділянці і за потреби фіксує правопорушення», – йдеться у повідомленні.

Інформація про порушників передаватиметься на сервери поліції для фіксації порушень і накладання штрафів. За проїзд містом без порушень на дисплеї висвітлюється «Дякуємо» і горить зелений колір, при порушенні – червоний колір, швидкість порушника і «Повільніше».

Читайте також: Фара на лобі. Чому взаємна повага не менш важлива, ніж дотримання ПДР

Нагадаємо, що цього року на дорогах України має запрацювати автоматизована система фіксації порушень, яка на першому етапі розпізнаватиме перевищення швидкості.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!