У Винниках збудують тунельний шляхопровід за 14 млн гривень

12520 2
Збудувати шляхопровід мають до кінця наступного року.
ілюстративне фото: Народне слово

ілюстративне фото: Народне слово

У Винниках збудують тунельний шляхопровід, що з’єднає вулицю Стрілецьку та квартал воїнів АТО. Відповідний тендер оголосили на сайті публічних закупівель Prozorro.

Згідно з технічною документацією, ту прокладуть дорожнє покриття, облаштують тунель та підпірні стінки та проведуть комунікації й освітлення.

Читайте також: Чому у Винниках спустили озеро та що на нього чекає

Збудувати шляхопровід мають до кінця наступного року. Вартість робіт становить понад 14 млн гривень. 5 млн гривень на будівництво виділив Уряд.

За результатами аукціону, будуватиме шляхопровід ТОВ «ТДС Буд Інвест». Згідно з даними системи Youcontrol, підприємство зареєстроване у Києві та займається будівництвом приміщень. Керівником та власником компанії є Богдан Скрипнюк.



Читайте також:
9 Листопада, 2018 01:04
Мар'ян Перепрошую, а з якої радості Вам, Ольго, хтось повинен надавати якісь роз'яснення з даного питання?
5 Листопада, 2018 23:21
Оля Я,дико вибачаюсь,але де саме у Винниках цей квартал АТО?Вперше чую.І скільки атовців там побудовали будинки?Це часом не поруч з особняками одного місцевого відомого бізнесмена?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!