У Вишгородському районі Київщини через ракетні атаки загинули чотири людини, ще 27 – постраждали

746 0
Через удар по критичній інфраструктурі постраждали також шість енергетиків.
Фото зі сторінки начальника поліції Київської області Андрія Нєбитова

Фото зі сторінки начальника поліції Київської області Андрія Нєбитова

У Вишгородському районі на Київщині в результаті російських атак ракетами загинули чотири людини, ще 27 – отримали поранення.

Джерело: начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов у Telegram

«4 особи загинуло, 27 – постраждало внаслідок влучання ворожої ракети на Вишгородщині. Ще 6 енергетиків  потерпілі через ракетний удар по критичній інфраструктурі», – йдеться у повідомленні. 

Внаслідок обстрілів зафіксовано також руйнування приватного будинку в Фастівському районі, постраждалих немає.

Для забезпечення життєдіяльності в області діє 371 пункт обігріву. Також удвічі збільшили кількість поліцейських нарядів на Київщині для забезпечення безпеки під час блекауту.

Читайте також: У Києві та області є загиблі через російські повітряні атаки 

Нагадаємо, через російські обстріли у Києві є поранені та загиблі, відсутнє водопостачання та проблеми зі світлом. За даними Київської міської військової адміністрації, у столиці внаслідок влучання пошкоджена двоповерхова будівля. Три людини загинули та шість постраждали. Мер Києва Віталій Кличко додав, що сталось влучання в один з інфраструктурних об‘єктів міста. 

Софія Шавранська

Фото: Андрій Нєбитов


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!