Політична реклама

У яких дитсадках Львова працюватимуть додаткові групи?

896 0
За цей рік у Львові запланували відкрити 15 додаткових груп в дитячих садочках Львова. Це означає, що ще близько 500 діток займатиметься у дошкільних навчальних закладах міста, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вже працює 4 такі додаткові групи на вул. Чукаріна. Як розповідають в управлінні освіти ЛМР, поки що ці групи прогулянкові, та вже з початку  вересня перейдуть на повний день.

«До кінця цього року до півтисячі дітей у Львові додатково підуть в садочки. Таке ж плануємо і на наступний рік. Ми повинні повністю питання дитячих місць закривати. Для міста і для нас зокрема дуже важливо, аби кожне львівське дошкільнятко мало можливість займатись у групах», - розповіла Галина Слічна, начальник управління освіти ЛМР.

До кінця цього року у Львові запрацює ще 11 додаткових груп. З вересня на вул.Ярославенка та у 70-й школі, у вересні-жовтні – у 104-й, у 52-му дитячому садочку. У грудні почнуть діяти три додаткові групи у 23-й школі, також ще три групи планують відкрити на вул. Чукаріна.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!