У яких переходах Львова з’являться торговельні майданчики

2499 0
У кількох підземних переходах облаштують торговельні майданчики. Новоствореним об’єктам дозволять базуватися в цих місцях упродовж п’яти років.
фото: zaxid.net, www.varianty.net, lv.20minut.ua

фото: zaxid.net, www.varianty.net, lv.20minut.ua

Виконавчий комітет ЛМР дозволив облаштувати торговельні майданчики з тимчасовими торговельними павільйонами у підземних переходах на вулиці Любінській, 100 та вулиці Городоцькій (на ділянці між вул. Ряшівською та вул. Патона), – інформує прес-служба міста.

Читайте також: У Львові з’являться три нові фонтани: локації, особливості

Відтак, на ТзОВ «Галицьке будівництво» покладено обов’язки з розробки та подання на погодження до управління архітектури ЛМР проекту облаштування цих майданчиків, здійснення реконструкції та впорядкування підземних переходів згідно з погодженим проектом та, врешті, власне облаштування.

Також підприємство повинне подбати про прибирання території і вивіз сміття, підключення технічного обладнання до електропостачання та дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил торгівлі на тимчасових торговельних майданчиках, уклавши договори з відповідними структурами – комунальними підприємствами, райадміністраціями та ПАТ «Львівобленерго».

Читайте також: Де у Львові відремонтують хідники? Адреси

Управління комунальної власності ЛМР повинне укласти договір оренди окремих конструктивних елементів благоустрою підземних переходів на вул. Городоцькій, площею 207,9 кв. м, та вул. Любінській, 100, площею 66,5 кв. м, для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення, терміном на 5 років. У випадку невиконання підприємством вимог, буде вжито заходів щодо відміни цього рішення та розірвання договорів оренди.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!