У яких районах Львова є проблема із вивезенням сміття?

1760 1
Ситуація з вивезенням сміття у Львові контрольована. Як повідомили голови районних адміністрацій, більшість контейнерних майданчиків прибрана. Є незначні переповнення по деяких адресах, але перевізники працюють, аби очистити контейнери від сміття. Про це інформують у прес-службі міськради.

Залізничний район

Як розповіла голова Залізничної Районної адміністрації Надія Банах, По двох ЛКП є проблема, на Левандівці переповнені 4 контейнери, на території ЛКП «Скнилівок». Загалом у Залізничному районі встановлено 203 майданчики.

Личаківський район

За словами Івана Лозинського, голови Личаківської районної адміністрації, на території одного ЖЕКу є затримки з вивезенням сміття.

«Одна машина зламалась…Але перевізник працює, аби якнайшвидше очистити контейнери», - зазначив Іван Лозинський.

Шевченківський район

 «Сміття з контейнерів вивезли, перенакопичення нема», - розповів голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко.

Франківський та Галицький район

У Франківському та Галицькому районах також ситуація з вивезенням сміття стабільна, значних перенакопичень нема.

Сихівський район

«Перевізники вивезли сміття. Лише по ЛКП «Дністер» є контейнери повні, але перевізник працює і найближчим часом очистить ці майданчики», - розповіла голова Сихівської РА Ірина Маруняк.

Загальна кількість майданчиків у місті - 1222 (включно з ОСББ, ЖБК): Галицький – 65, Залізничний - 203, Личаківський – 114, Сихівський – 332, Франківський – 258, Шевченківський – 250.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
24 Червня, 2016 11:02
axabnrg Сміття та поводження з твердими побутовими відходами – проблема багатьох населених пунктів. Вирішити питання можна тільки об'єднавши зусилля декількох громад. Як саме можна успішно реалізувати подібний проект за моделлю DESPRO можна дізнатися на їх сайті тут:
[***]://despro.org.ua/detsentral%D1%96zovan%D1%96-poslugi/povodzhennya-z-pobutovimi-v-dkhodami/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!