У яких школах Львова відновлять зовнішнє освітлення. Перелік

1877 0
На реконструкцію освітлення шкіл і садочків у міському бюджеті передбачено понад 2 млн. грн, вуличного освітлення – близько 2,7 млн. грн, на капремонту ліфтів – 6,7 млн. грн.
фото: blitz.if.ua, mukachevo.net, tsn.ua

фото: blitz.if.ua, mukachevo.net, tsn.ua

«У Львові триває капітальний ремонт ліфтів, освітлення шкіл і садочків та зовнішнього освітлення вулиць. Так, згідно з титульним списком, цьогоріч передбачено проведення реконструкції освітлення територій 13 львівських шкіл, гімназій та ліцеїв», – повідомив директор ЛКП «Львівсвітло» Олександр Лазуткін.

Зокрема, на реконструкцію освітлення території:

СЗШ №22 імені Василя Стефаника передбачено з міського бюджету 95679,2 грн,

навчально-виховного комплексу імені Василя Симоненка – 106596,8 грн,

 Класичної гімназії – 80969,8 грн,

ЛНВК «Школа I ступеня-гімназія» – 83179,2 грн,

 Львівського ліцею менеджменту – 98540 грн.

Серед інших об’єктів – СЗШ №100, №78, №38, №51, №50, №96, ССЗШ №2 та ЛСЗШ «Джерельце». 

Як уже повідомляв директор ЛКП, загалом на проведення реконструкції освітлення шкіл та садочків у міському бюджеті передбачено понад 2 млн. грн, на реконструкцію вуличного освітлення – близько 2,7 млн. грн, та на виконання капремонту ліфтів – 6,7 млн. грн. Про це повідомили сьогодні, 4 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!