У яких випадках нова поліція зможе зупиняти авто. Інфографіка

5501 0
У пропонованій інфографіці вказані причини, які дозволяють працівникам ДАІ та нової патрульної поліції зупинити ваш автомобіль.
фото: unian.ua, volynnews.com, firtka.if.ua

фото: unian.ua, volynnews.com, firtka.if.ua

Підрозділ ДАІ Львова розформовано з 1 серпня. Зараз ДАІвці змушені увійти до складу «Нової поліції» або ж попрощатися з професією. Національна поліція буде складатися з кримінальної та патрульної поліції, поліції охорони, спеціальної поліції та поліції особливого призначення КОРД (Корпус Оперативно Раптової Дії). Керувати новим відомством буде аполітичний начальник нацполіції, функції якого відмежують від цивільного міністра внутрішніх справ.

Пропонуємо вам інфографіку, в якій вказані та порівняні причини, які дозволяють працівникам ДАІ та нової патрульної поліції зупинити авто.

Джерело: канал 24

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!