У YASNO розповіли про ситуацію з енергопостачанням у Києві після ранкового обстрілу

1360 0
Є висока ймовірність, що днями місто повернеться до дообстрільного рівня.
Умовне фото

Умовне фото

Поточний рівень доступності електроенергії у Києві після ранкових обстрілів є досить високим. Про це повідомив генеральний директор YASNO Сергій Коваленко. 

«По ситуації: прильоти по енергетичній інфраструктурі є, незважаючи на таку фантастичну ефективність ППО. Тривають протипожежні та ремонтні роботи. У Києві поточний рівень доступності електроенергії є досить високим. Є висока ймовірність, що днями повернемося до дообстрільного рівня», – пояснив він. 

Читайте також: Британська розвідка: У рф – труднощі з протиповітряною обороною 

Нагадаємо, під час російського ракетного удару по Україні зранку в четвер, 29 грудня, ворог атакував Київ. Вже відомо про трьох постраждалих. Крім того, уламками збитих ракет пошкоджено три приватних будинки та один автомобіль в Дарницькому районі. У Голосіївському районі виявлено уламки ракети на проїжджій частині та на території однієї із шкіл. У Печерському районі виявлено уламки ракети на дитячому майданчику та в одному з дворів, пошкоджено один автомобіль.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!