У забудовника території колишнього молокозаводу вимагають збудувати кільце на Левандівці

4062 2
Раніше забудовник обіцяв спершу збудувати транспортну розв’язку, а потім почати зводити ЖК.
Фото: google maps

Фото: google maps

Забудовник території колишнього молочного заводу на вулиці Руденській не збудував нову транспортну розв’язку на перехресті вулиць Городоцької та Сяйво, втім уже розпочав зводити ЖК. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Полярон та Кінескоп. Як територію колишніх львівських заводів перетворюють на житло

У вересні минулого року замовник будівництва ПрАТ «Львівський міський молочний завод» написав до міської ради гарантійний лист, за яким зобов’язувався профінансувати у 2019 році облаштування кільцевої розв’язки на перехресті, а тоді розпочати безпосереднє будівництво.

«Транспортна розв’язка там необхідна, адже йдеться про зміну цільового призначення землі. Частина промислової зони була переведена під житло, тож суттєво збільшилася кількість людей і, відповідно, збільшується навантаження на вулицю. У зв’язку із цим, коли забудовники подавали проєкт, то обіцяли, що їх будівництво не вплине на комфорт життя мешканців Левандівки і транспортне сполучення, саме тому обіцяли побудувати транспортну розв’язку для того, аби не виникло проблем», – кажуть у департаменті містобудування ЛМР.

Нагадаємо, що на території Львівського молочного заводу на вулиці Рудненській, 8 збудують два житлові комплекси із підземними та надземними паркінгами, торговельними та розважальними об’єктами. Також проект передбачає будівництво садочка на 178 місць та початкової школи.

Згідно з детальним планом, будівлі матимуть 8, 9, 10 та 12 поверхів. Загалом на місці колишнього молокозаводу зможуть жити 3470 мешканців. Парковка буде розрахована на 900 автомобілів. Реалізувати проект планують за 10 років.

Читайте також: На вулиці Авіаційній планують збудувати нову транспортну розв’язку

Згідно з даними системи Youcontrol, керівником підприємства є Роман Турик. Кінцевим бенефіціарним власником молокозаводу є фірма Параскевас Захароуліс (Кіпр), якій належать низка молокозаводів по всій Україні (в Бродах, Новоград-Волинську та Житомирі). Вагома частка акцій  ПАТ «Львівський молочний завод» належить ще одній кіпрській фірмі «ВМГ Вест Мілк Лімітед». Забудовником території є корпорація «Ріел груп», керівником якої є Ростислав Мельник. Йому належить низка будівельних компаній Львова та області. Він же висувався у 116-му мажоритарному окрузі Львова як кандидат від «Слуги Народу».

24 Вересня, 2019 16:28
666 ... от конкретний приклад конкретної маніпуляції отою громадською думкою ... замість замислитись , ЧОМУ у Львові МОЛОКОЗАВОД (підприємство з переробки певного виду сільськогосподарської продукції ) наразі став НЕПОТРІБНИМ , людям запропонували оце "обговорення" по транспортній розв'язці ... і -- процес пішов ! ... промислові виробництва ми вже "переможно" ліквідували (декомунізували)... і надійшла (нарешті) черга ліквідувати (декомунізувати) оті молокозаводи ... Слава Україні ! ...
24 Вересня, 2019 13:18
Ирина Забудовник території колишнього молочного заводу на вулиці Руденській не збудував нову транспортну розв’язку на перехресті вулиць Городоцької та Сяйво, втім уже розпочав зводити ЖК. Про це повідомляє пресслужба ЛМР
Так а что в этом плохого?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!