У Західноукраїнському дитячому медцентрі відремонтували гематологічне відділення. Відео

1855 0
У лікарні оновили 15 палат і облаштували дитяче кафе.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

У Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медцентрі відремонтували палати гематологічного відділення. Гроші на ремонт вдалось зібрати задяки акції «Кручу педалі, щоб вони жили», благодійному фонду «Запорука» та міській акції «Щедрий вівторок».

Читайте також: Яким буде львівський центр пересадки кісткового мозку. Деталі

У цьому відділенні лікують дітей із онкологією. За словами представниці БФ «Запорука» Мар’яни Нич, благодійну акцію у Львові проводять уже четвертий рік поспіль до Дня захисту дітей. П’ятий велопробіг проведуть 30 травня.

Крім цього, у лікарні хочуть облаштувати кабінет психологічної допомоги й на це якраз збирають кошти на Українській біржі благодійсності. Відремонтувати також хочуть решту коридорів, зокрема підлогу.

«Ми завершили ремонт в усіх палатах і оновили 15 палат. Вони у новому стилі з дизайнерським розписом», – каже Мар’яна Нич.

Відремонтували також частину коридору та облаштували дитяче кафе-їдальню.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!