Політична реклама

У Залізничному районі Львова сьогодні не буде води

1155 0
У зв’язку з аварійною ситуацією, яка виникла сьогодні вночі на магістральному водогоні діаметром 900 мм «Городок – Львів» поблизу с.Суховоля 31 липня з 11 до 20 год водопостачання Залізничного району та мікрорайону Левандівка, обмеженого вулицями Широка, Сяйво, Рудненська здійснюватиметься з пониженим тиском за скороченим графіком. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Також повністю припинене водопостачання м.Городок, с.Лапаївка та с.Зимна Вода.

"Нам доведеться призупинити роботу кількох водозаборів, щоб зменшити тиск води у магістральному водогоні та дати змогу робітникам виконати аварійні роботи. Запевняємо мешканців, що докладемо усіх зусиль, щоб відновити водопостачання якнайшвидше", - повідомив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Садовий.

ЛМКП «Львівводоканал» просить мешканців створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням планових робіт.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!