Політична реклама

У Залізничному районі Львова відновили подачу гарячої води

1143 0
Завершився перший етап гідравлічних випробувань, які проводило ЛКП «Залізничнетеплоенерго». Нагадаємо, повторні гідравлічні випробування розпочались 13 серпня. На час проведення випробувань було тимчасово припинено подачу гарячої води в 224 житлові будинки (ЛКП – 159, ЖБК і ОСББ – 54 і відомчі будинки – 11). Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

З 18 серпня було відновлено подачу гарячої води в будинки  на вул. Патона, Караджича та частині вул. Виговського. Вчора гарячу воду отримали мешканці вул. С. Петлюри та Кульчицької.

"Кожного року ми проводимо гідравлічні випробування для того, щоб виявити слабкі місця в тепломережах. Протягом літа ліквідовуємо прориви шляхом заміни пошкоджених ділянок тепломагістралі. Коли ми проводимо роботи влітку, то зимою у нас немає локальних аварій, які б спричинили відключення опалення на довгий період" - зазначив Віталій Камінський, головний інженер ЛКП «Залізничнетеплоенерго».

А з 10 вересня заплановано другий етап повторних гідравлічних випробувань – у Рясне-1 та на Левандівці.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!