У ЗСУ зафіксували першу смерть від коронавірусу

2765 0
Жінка 20 березня звернулася із ГРЗ.
Фото: ЗСУ

Фото: ЗСУ

У Збройних Силах України зареєстровано 4 випадки захворювання на COVID-19, один з яких летальний. Померла працівниця ЗС України однієї з військових частин Івано-Франківської області. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Читайте також: В Україні 1462 лабораторно підтверджені випадки COVID-19 

Жінка з 20 березня знаходилася на амбулаторному лікуванні із діагнозом ГРЗ. 27 березня її стан погіршився і працівницю ЗСУ госпіталізували до центральної районної лікарні м. Надвірна. 30 березня пацієнтку перевели до реанімаційного відділення, але 6 квітня о 6.00 вона померла. Діагноз COVID-19 підтвердили ввечері 6 квітня.

Читайте також: Сидіть вдома – це не грип. Медик лікарні у США про роботу під час пандемії коронавірусу

Аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з друзями та рідними.

На ізоляції перебувають 87 військових. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби – 18 осіб.

Нагадаємо, що у Львові робитимуть ПЛР-тестування пацієнтам із ознаками ГРВІ та пневмонією.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!