У Збройних силах повідомили про 18 випадків коронавірусу. Одна людина одужала і одна померла. Оновлено

2678 0
Зокрема, вірус підтвердили у двох військовослужбовців однієї з військових частин Хмельницького.
Фото: ЗСУ

Фото: ЗСУ

У Збройних силах України зареєстрували ще 7 випадків захворювання на коронавірус. Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

Вірус підтвердили у двох військовослужбовців однієї з військових частин Хмельницького. Із 27 березня вони перебували на самоізоляції після контакту з людиною, у якої підтвердили інфікування.

Читайте також: Сидіть вдома – це не грип. Медик лікарні у США про роботу під час пандемії коронавірусу

Також інфікувалося троє військових однієї з військових частин Мелітополя. Вони перебували на самоізоляції з 9 квітня після контакту з хворим військовослужбовцем.

Коронавірус підтвердили і в одного військового з Київського гарнізону, який з 6 квітня перебував на самоізоляції після контакту з інфікованим.

Окрім них, коронавірус знайшли у військового Київського гарнізону, який з 3 квітня перебував у Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь» з попереднім діагнозом пневмонія. Його стан його здоров’я задовільний. Він отримує симптоматичне лікування. Військових, які з ними контактували, відправили на самоізоляцію. У разі появи симптомів у них також візьмуть проби для проведення досліджень на коронавірус.

Також, як повідомляє Армія.Інформ, працівниця Збройних Сил України, військова лікарка Хмельницького військового шпиталю, у якої 2 квітня методом ПЛР було діагностовано захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, одужала.

Нагадаємо, що 7 квітня у Збройних силах України зафіксували першу смерть від коронавірусу.

Оновлено. На 07.00 12 квітня в Збройних Силах України зареєстровано 18 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 1 людина одужала та 1 летальний.




Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!