Політична реклама

У жовтні бензин не подорожчає

1271 0
Протягом жовтня не варто очікувати особливого подорожчання нафтопродуктів в Україні. Про це на брифінгу в Антимонопольному комітеті України (АМКУ) заявив президент Об'єднання операторів ринку нафтопродуктів України Леонід Косянчук.

«Основний фактор цього - просідання світового ринку нафти протягом серпня, яке було викликано різними причинами», - пояснив він. Косянчук нагадав, що зміни нафтового ринку відображаються на торгівлі нафтопродуктами через 20-30 днів. «У вересні були відмічені деякі підвищувальні явища, але в цілому корекція продовжилася. Тому в перші дві декади жовтня зростання цін на пально-мастильні матеріали в Україні точно не буде», - заявив експерт. У той же час він припустив, що якісь зміни можуть бути у листопаді, - повідомляє ForUm.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!