У жовтні продовжать ремонт дороги Львів-Тернопіль

2602 0
Цього року планують відремонтувати найгірші ділянки дороги Львів-Тернопіль. Роботи розпочнуться у жовтні.
фото: photofact.in.ua, ternopil.te.ua

фото: photofact.in.ua, ternopil.te.ua

Ремонтні роботи автошляху від Львова до межі з Тернопільською областю, протяжністю 73 км, здійснюватимуть за кошти із державного бюджету. Загальна сума фінансування – 500 млн грн. Окрім того, цьогоріч на дорожні роботи планують виділити 150 млн грн, – інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації.  

За словами в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслана Кандибора, цього року планують виконувати роботи на найгірших ділянках дороги, зокрема прокласти основу та нижній шар. Продовжать ремонт наступного року: облаштують верхній шар асфальту на інших ділянках автошляху.

Читайте також: У Львові створили карту доріг області, які планують відремонтувати цьогоріч

"Сьогодні ця дорога є однією із найгірших доріг в області та потребує негайного ремонту, – сказав Руслан Кандибор. – Ремонт цієї дороги також дасть можливість розвантажити автошлях Київ-Чоп і спрямувати сюди вантажний транспорт, що прямує на Схід і Південь України. На кількох ділянках цієї автодороги вже частково зробили ремонти у 2012 і 2014 роках".

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!